Tuotteet ja palvelut

Zehnder on monikansallinen lämmitys-, jäähdytys- ja ilmanvaihtojärjestelmiä valmistava yritys. Tuotevalikoimaan kuuluu virallisen passiivitalosertifikaatin saaneita ilmanvaihtokoneita ja -komponentteja.

Kari Pitkänen, Myyntipäällikkö Suomi

+358(0)50 345 9190

kari.pitkanen@zehndergroup.com

Eksergia.fi on avoin verkkokoulu energiatehokkaasta rakentamisesta. Sivusto kerää ja päivittää tietoa koskien kaikkia rakennuksen elinkaaren vaiheita suunnittelusta rakennuksen purkuun. Aineisto, kuten esitykset, videot ja laskurit,

Maaria Laukkanen

+358 50 300 8486

maaria.laukkanen@eksergia.fi

Smartwin Passiivitalosertifioidut ikkunat ja ovet ovat ratkaisu kylmien ilmastojen pasiivitalokohteisiin. Smartwin-tuotteiden kehitystyön takana on pro-passivehausefenster ja Suomeen tuotteita tuo latvialainen I2.

Krists Slokenbergs

+371 27023092

info@i2.lv

Tiivistalo on Pro Clima tiiviystuotteiden maahantuoja. Pro CLima on edelläkävijä älykkäiden höyrynsulku- ja ilmantiiviysmenetelmien kehityksessä ja tuotannossa.

+358 207 439 670

info@tiivistalo.fi

Nilan tuottaa edistyneitä lämpöpumpputeknologiaan perustuvia lämmitys- jäähdytys- ja ilmanvaihtojärjestelmiä. Nilanin tuoteperheestä löytyy Passiivitalosertifioituja poistoilmalämpöpumppuja matalaenergiarakennuskohteisiin.

+358 400 55 80 80

palaute@nilan.fi

Velux on kansainvälinen kattoikkunoihin keskittynyt konserni, joka myy tuotteitaan 35 maassa. Velux:in kattavassa valikoimasta Passiivitalosertifioituja kattoikkunoita, joihin on mahdollista yhdistää markiisit tehokkaan aurinkosuojauksen varmistamiseksi.

Miikka Halme

+358 207 290 800

velux-fin@velux.com

Tietopankki

Tältä sivulta löytyy yksityiskohtaista tietoa toimivan ja kustannustehokkaan passiivitalon suunnittelusta kylmiin ilmasto-olosuhteisiin. Tältä sivulta löytyy yksityiskohtaista tietoa toimivan ja kustannustehokkaan passiivitalon suunnittelusta kylmiin ilmasto-olosuhteisiin.

kohteet

Opi hyvistä kokemuksista!
Tällä sivulla esitellään valmistuneita passiivitaloja Suomesta ja muista kylmistä maista.
Haluatko oman kohteesi esiteltäväksi sivulle? Ota yhteyttä!